Despre Școala de Ski Eden din Poiana Brașov

La Școala de Ski Eden din Poiana Brașov, considerăm că un instructor de ski bun trebuie să întrunească, pe lângă cunoștiințe extinse în domeniul schiului alpin și abilitățile necesare pentru a crea un mediu propice învățării. Instructorii noștri sunt empatici, răbdători, cu excelente abilități de comunicare și mai ales cu multă dragoste pentru ski și oameni. Toți instructorii școlii noastre de ski sunt autorizați de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale pentru a-și desfășura activitatea în calitate de monitori de ski profesioniști, conform COR 342214 și sunt membrii ai AMPSR (Asociația Monitorilor Profesioniști de Schi din România) și ISIA (International Ski Instructors Association). 

ISIA edenski poiana brasov
AMPSR edenski poiana brasov

Experiența pe care fiecare dintre ei o aduc în cadrul școlii de ski Eden, garantează faptul că suntem gata să răspundem cu succes oricărei solicitări din parea clienților noștri, indiferent de vârsta sau pregătirea tehnică a acestora. De la ore de inițiere pentru cei care nu s-au mai urcat pe schiuri niciodată, până la cursuri specializate de pregătire în tehnică off-piste sau race, școala noastră de ski promite să ofere lecții de ski la cele mai ridicate standarde.

Școala de ski Eden a fost creată din dragoste pentru schi și din dorința de împărtăși această dragoste cu cei care hotărăsc să pornească pe acest drum alături de noi, punându-le la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a face acest lucru în siguranță și cu zâmbetul pe buze. Oferim cel mai bun raport calitate-preț în Poiana Brașov și multe alte avantaje pentru clienții noștri, cum ar fi parteneriatul special cu cel mai modern centru de închirieri echipament ski și snowboard din Poiana Brașov și locația noastră - la doar 50 metri de pârtii și de Gondola Postăvarul Express. 

SAU

TOP