Despre Școala de Ski Eden din Poiana Brașov

O școală de ski cu instructori empatici, răbdători și pasionați

La Școala de Ski și Snowboard Eden din Poiana Brașov, considerăm că un instructor de ski bun trebuie să întrunească, pe lângă cunoștiințe extinse în domeniul schiului alpin și abilitățile necesare pentru a crea un mediu propice învățării, mai precis să fie și un pedagog bun. Instructorii noștri sunt empatici, răbdători, cu excelente abilități de comunicare și mai ales cu multă dragoste pentru ski și oameni.

Instructori de ski autorizați ISIA

Toți instructorii școlii noastre de ski sunt autorizați de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale pentru a-și desfășura activitatea în calitate de monitori de ski profesioniști, conform COR 342214 și sunt membrii ai Asociației Snow Pro (Asociația Monitorilor Profesioniști de Schi din România) și ISIA (International Ski Instructors Association).

 

ISIA edenski poiana brasov
AMPSR edenski poiana brasov

Instructori de ski cu experiență de predare în străinătate

O mare parte dintre instructorii noști au experiență de predare în străinătate, în țări precum Austria, Elveția, Noua Zeelandă, SUA sau Japonia, fiind acreditați ca monitori de ski și snowboard și în țările respective și membrii ai asociațiilor BASI (British Association of Snowsport Instructors), NZSIA (New Zealand Snowsport Instructor Alliance) sau OSSV Snowsports Austria.

Experiența vastă și diversă pe care fiecare dintre ei o aduc în cadrul școlii de ski Eden, garantează faptul că suntem gata să răspundem cu succes oricărei solicitări din parea clienților noștri, indiferent de vârsta sau pregătirea tehnică a acestora. De la ore de inițiere pentru cei care nu s-au mai urcat pe schiuri niciodată, până la cursuri specializate în tehnică off-piste sau race, școala noastră de ski promite să ofere lecții de ski și snowboard la cele mai ridicate standarde, indiferent de cerințele și necesitățile clienților noștri. 

Misiunea școlii de ski Eden

Școala de ski și snowboard Eden a fost creată din dragoste pentru ski și pentru sporturile de iarnă și din dorința de a împărtăși această dragoste cu cei care ne aleg, punându-le la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a învăța sau a se perfecționa în siguranță și cu zâmbetul pe buze. Oferim cel mai bun preț din Poiana Brașov atât pentru lecții de ski sau snowboard cât și pentru echipamentul de ski și snowboard pe care îl oferim spre închiriere, echipament pe care îl upgrdăm în fiecare an și care este mereu întreținut și servisat impecabil. 

Oferta școlii de ski Eden

Considerăm că fiecare client este unic și de aceea am dezvoltat o metodă de predare centrată în jurul aptitudinilor și necesităților individuale, astfel încât fiecare client să poată profita la maxim de experiența de învățare din cadrul școlii de ski Eden. Suntem specializați pe oferirea unor lecții private complet personalizate care au un randament maxim tocmai pentru că instructorul de ski adaptează procesul de învățare în funcție de vârsta, aptitudinile sportive și personaliatea fiecărui client în parte. 

Oferim garanția celui mai bun preț din Poiana Brașov pentru lecții de ski dar și pentru echipamentul de ski și snowboard oferit spre închirere. 

Locația școlii de ski Eden

Locația centrului nostru de închiere și a școlii nostre de ski sunt imbatabile, aflându-ne la 50 metri (sub 1 minut distanță) de pârtia pentru începători Bradul și telecabina Capra Neagră, prin care se pot accesa toate pârtiile pentru intermediari și avansați din Masivul Postăvarul. Astfel, beneficiați de cea mai bună posibilă locație, nu aveți nevoie să mergeți în clăpari pănă la pârtie sau să pierdeți timpul în mașini de transfer la pârtie. Avem unul dintre puținele centre de închirere ski-in ski-out, atunci când este zăpadă naturală în stațiune, puteți ajunge până în fața centrului nostru de închirere direct pe schiuri sau pe placă.

La mai puțin de 1 minut de locația școlii noastre de ski și a centrului nostru de închirere, se află Restaurantul Capra Neagra, unde puteți servi un prânz tradițional românesc între sesiunile de ski. 

Calitatea școlii de ski Eden

Sute de recenzii verificabile de 5* lăsate de clienții noștri pe Google Reviews, Trip Advisor sau pe site-ul nostru sunt mărturia calității pe care școala noastră de ski o oferă. Fiecare lecție de ski sau snowboard rezervată este acoperită de garanția satisfacției în proporție de 100%

Alte avantaje pe care le oferim clienților noștri sunt consilierea gratuită în alegerea echipamentului de ski pentru cumpărare, atât nou, cât și second hand, precum și reducere de 15% la achiziționarea de echipament sportiv de la partenerii noștri sportivi.

Echipa Școlii de Ski Eden din Poiana Brașov

Andreea
Team Leader & Ski Instructor

Schiul si educatia sunt cele mai mari pasiuni ale mele iar scoala de ski Eden este proiectul meu de suflet. Aduc in cadrul scolii de ski experienta mea de 15 ani in management educational si pasiunea pentru natura, munte si sport. In afara sezonului de ski, ma ocup de implementarea diverselor proiecte educationale si organizarea drumetiilor in natura. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association). Sunt de asemenea instructor de ski alpin acreditat de BASI (British Association of Snowsport Instructors), formator (trainer of trainers) și ghid montan autorizat. Am absolvit cursul de prim ajutor organizat de Crucea Rosie si cursul "Safeguarding Children in Wintersports" (UK). Cred cu tarie ca un bun profesionist cauta mereu sa se dezvolte si de aceea particip frecvent la cursuri de dezvoltare profesionala in Austria, Italia si Elvetia. Consider clientii multimiti care descopera bucuria sporturilor de iarna ca fiind masura adevaratului succes si fac tot posibilul ca scoala de ski pe care o conduc sa ofere calitate, preturi corecte si profesionalism.

Călin
Psiholog clinician și terapeut

Psihoterapeut pentru ”frica” de înălțime, viteză și lipsă de control în sporturile de iarnă. Pasionat de schi, sunt alături de această echipă ca psiholog clinician și terapeut, activ în profesie de peste 10 ani (în Cluj-Napoca), cu scopul de a oferi suport psihologic clienților care evită sau renuntă să practice schiul și snowboardul din motive legate de teamă, panică, sau altele doar de ei știute, dar care le pot rezolva în 1-3 ședințe terapeutice online. De asemenea, instructorii școlii de schi sunt asistați de mine să prevină sau să ajute cursanții să depășească anxietatea ce se poate activa în timpul orelor pe pârtie. Îndrăznește și vei birui! Noi te ajutăm să schimbi istoria vieții tale! (detalii pe www.neuroclinique.org / tel. 0723 127 584)

scoala ski poiana brasov

Costi
Ski Instructor

M-am născut în Brașov și muntele a fost pentru mine asemenea curții propriei case. Încă de mic am învățat să schiez și să merg pe munte, unde mă simt cu adevărat în largul meu. Deși practic și alte sporturi, nimic nu se compară cu schiul, care a fost și rămâne marea mea pasiune. Mi-am început cariera de instructor de ski acum 15 ani, când am realizat că mă împlinește personal și profesional să îi învăț și pe alții bucuria alunecării pe zăpadă. Am lucrat ca instructor de ski cu grupuri de turiști români la Kitzbuhel în Austria, după care am activat timp de 8 ani în cadrul celei mai mari școli de ski din România, unde am căpătat o experință vastă în a lucra cu orice tip de client, de orice vârstă și nivel, înainte de a mă alătura școlii de ski Eden. Vara îmi place să practic mountain bike-ul și drumețiile montane. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Andreea
Ski Instructor

Am învățat să schiez în copilărie și schiul a rămas cea mai importantă parte a vieții mele. Este singurul sport care îmi aduce satisfactie completă, bucuria de a fi în natură, pe culmile munților și sentimentul de libertate pe care nici un alt sport nu mi-l oferă. Cariera de instructor am început-o acum 11 ani, când mi-am obținut calificările de instructor în Austria, până la cea mai înaltă calificare internațională, ISIA. Am lucrat în Austria 8 ani în cadrul unei școli de schi și 1 an în Japonia. Îmi place foarte mult să predau și să explic toate aspectele tehnice ale schiului alpin și dacă aș putea și ar fi zăpadă, asta aș face 365 de zile pe an, fără să mă plictisesc. Sunt membră a International Ski Instructors Association (ISIA) unde dețin cea mai înaltă calificare (ISIA Level 1).

Andrei
Ski Instructor

Deși sunt clujean, am învățat să schiez la 3 ani în Poiana Brașov, care a rămas în amintirile mele de copil ca cea mai frumoasă stațiune de ski din lume. Schiul pentru mine este la limita dintre pasiune și obsesie, de îndată ce ninge, nu mai îmi stă capul la nimic altceva. Vreau să fiu pe pârtie în fiecare zi, să mă bucur de zăpadă și să îi învăț și pe alții ce însemană să practici un sport de iarnă în siguranță și ce beneficii fizice și mentale îți poate aduce. Ca instructor de ski mi-am început cariera în Austira, la Kaprun, unde mi-am obținut calificările și unde am predat mai mulți ani, înainte de a mă alătura echipei școlii de ski Eden din Poiana Brașov. Sunt instructor de ski autorizat, membru al ISIA (International Ski Instructors Association). Vara, în afara faptului că aștept zăpada, îmi place să mă bucur de excursii cu bicicleta și de ieșirile la pescuit.

Sebi
Ski Instructor

Consider că răbdarea este cea mai importantă calitate pe care o poate avea un instructor de ski. Îmi place să comunic cu oamenii, să le înțeleg nevoile și temerile și să personalizez fiecare lecție de ski astfel încât să răspund nevoilor și caracterului fiecărui client în parte. Schiul și-a făcut loc în viața mea acum mai bine de 30 de ani, într-o dimineață frumoasă de iarnă. Încă din prima zi când am pus schiurile în picioare, am știut că relația mea cu acest sport este pe viață. Ca instructor, am început să activez în Austria, în St. Johann Alpendorf, după care m-am alăturat echipei școlii de ski Eden din Poiana Brașov. Iubesc să lucrez atât cu adulți, cât și cu copii, cu care îmi place să găsesc modalități distractive de a-i face să învețe acest sport. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Gareth
Ski Instructor

Skiing for me represents freedom and excitement. It gives me the ability to explore the mountains and challenge my limits whilst always trying to master that ‘perfect turn’. As a native Brit I did not grow up skiing in the mountains but instead learnt to ski on holidays to France. As I grew older I made trips across Europe and also to New Zealand in the Southern Hemisphere where I did my instructor training and qualifications with NZSIA (New Zealand Ski Instructors Association). Professionally I’m a science teacher at the International School of Bucharest and in the evenings I teach martial arts at Fortis Taekwon-Do. In the weekends and school holidays I head to the mountains to ski and help others learn this wonderful sport.

Florin
Ski & Snowboard Instructor

Sunt instructor de ski si de snowboard de mai bine de 20 de ani si toata experienta acumulata imi da posibiliatea sa predau la orice nivel si pentru clienti de orice varsta. Schiul a fost un sport pe care l-am invatat de mic copil iar intalnirea cu snowboard-ul a avut loc ceva mai tarziu, dupa varsta de 10 ani, cand a aparut si in Romania acest sport. Desi imi place foarte mult sa schiez, snowboard-ul este cel care mi-a furat inima. Am participat in ultimii 20 de ani la o multime de concursuri de coborare pe snowboard unde am obtinut rezultate notabile. Vara practric mountain bike-ul, unde am fost campion national. Imi place sa lucrez atat cu adulti cat si cu copiii, iar de cand sunt tatic am invatat sa pretuiesc timpul petrecut alaturi de cei mici.

Roxana
Ski Instructor

Schiul este o traditie in familia mea, tata, care a lucrat in Serviciul Salvamont toata viata, fiind cel care m-a initiat in acest sport la doar 3 ani. Tot de la tata am invatat dragostea pentru munte si natura. Meseria de instructor de ski imi da posibiliatea sa lucrez cu copiii, pe care ii iubesc nespus si asta ma implineste peste masura. Imi place sa fiu inconjurata de zambetele lor toata ziua si sa ii initiez in tainele unui sport atat de frumos. Ne distram de minune impreuna si stiu astfel ca o sa imi pun amprenta pozitiva asupra vietilor lor. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association). Vara lucrez tot cu copiii in tabere de mountain bike si drumetie.

Madalin
Ski Instructor

Schiul si fotbalul sunt sporturile mele preferate. Schiez inca din clasele primare, moment in care m-am indragostit, iremediabil, de munte si de zapada. Bucuriile copilariei mele au gravitat in jurul schiului iarna, sport pe care l-am practicat nu numai cu bucurie ci si cu dorinta de a progresa si de a-mi imbunatati nivelul tehnic. Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane din Brasov, Sectia Fiziokinetoterapie si Motricitate Speciala si lucrez ca kinetoterapeut, antrenor personal si nutritionist sportiv in afara sezonului de schi. Cand a trebuit sa imi aleg un sport pe care sa il studiez in facultate, decizia de a studia schiul alpin a parut cea mai naturala posibila. Meseria de instructor de ski imi aduce o implinire deosebita pentru ca am sansa sa vad oameni fericiti care isi descopera o noua pasiune. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Laura
Ski Instructor

Am avut norocul sa ma nasc la poalele muntelui si am invatat sa schiez la 5 ani. De atunci, nu a existat iarna in care sa nu imi petrec toate weekend-urile si vacantele pe partia de ski. Am ales sa devin instructor de ski dupa ce am avut si eu un pitic acasa si mi-am dat seama ca aceasta meserie imbina cele doua mari pasiuni ale mele - schiul si timpul petrecut alaturi de copii. Ma bucur nespus sa lucrez cu copii de toate varstele si sa le transmit pasiunea mea pentru schi, totul in cadrul unor lectii pline de divertisment unde radem foarte mult. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Bogdan
Ski Instructor

Fiind brașovean, părinții m-au inițiat în schi de la o vârstă fragedă. Schiul a devenit cea mai mare pasiune pentru mine și am căutat, an de an, să îmi imbunătățesc tehnica și să pot aborda pârtii din ce în ce mai abrupte și dificile. Când am reușit să schiez la un nivel foarte înalt pe toate pârtiile, m-am aventurat în afara acestora, unde mi-am descoperit pasiunea pentru schiul off-piste, care este preferatul meu. Am ales să devin instructor de ski pentru că nu îmi doresc să treacă vreo zi de iarnă în care să nu fiu toată ziua pe pârtie. Îmi place să le arăt și altora cum se pot bucura de zăpadă, în depină siguranță, pe pârtie sau în afara ei. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Cosmin
Snowboard Instructor

Am învățat să schiez de mic dar de-abia la vârsta de 10 ani am descoperit snowboard-ul. A fost dragoste la prima vedere și de atunci, iernile mele se învârt în jurul zilelor petrecute pe placă, din dorința de a mă perfecționa și de a mă bucura de acest sport minunat. Am ajuns astfel la un nivel tehnic înalt și m-am concentrat pe freestyle și off-piste. Îmi place să îi invăț și pe alții să se bucure de snowboard și de aceea am devenit instructor de snowboard și îmi place să îi ajut pe oameni să încerce prima dată acest sport sau să se perfecționeze. Sunt instructor de snowboard autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Dario
Ski Instructor

Schiul pentru mine reprezinta pace, distractie si libertate. Este cea mai mare pasiune a mea inca de cand sunt mic. Cu ajutorul acestui sport am invatat ce este disciplina si cat de frumoasa este natura. Schiez de mic copil si mereu am incercat sa fiu cel mai bun. De la 8 ani am facut ski de performanta la un club foarte bun din Brasov unde in urma muncii depuse am obtinut rezultate notabile. Am ales aceasta meserie pentru bucuria pe care mi-o ofera zambetele oamenilor care invata cum sa schieze si pentru faptul ca sunt inconjurat mereu de natura. Chiar si cand nu schiez incerc sa ma conectez cu natura mergand mereu in drumetii. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Cristina
Ski Instructor

Schiez de la vârsta de 2 ani, pot spune că odată cu mersul am învățat și să schiez. Am crescut într-o familie de sportivi, cu tatăl salvamontist. Sunt pasionată de comunicare, natură, sănătate și de sport. Mereu simt nevoia să mă mișc, sa fac ceva, mai ales sport. Satisfacția cea mai mare a mea este sa "extrag" zâmbete din placerea de a schia și din lucrul realizat. Și îmi plac copiii. Sunt comori pe care le descoperi, dar niciodată în totalitate. Ca instructor, cred că mă caracterizează răbdarea și experiența. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Tudor
Ski Instructor

M-am născut la poalele munților Piatra Craiului, în Județul Brașov și toată copilăria mea a fost țesută din experiențe frumoase pe munte de la drumeții, până la ieșiri cu bicicleta și, bineînțeles, zilele de iarnă petrecute pe pârtie. Schiul pentru mine este cel mai frumos sport pentru că îmbină libertatea mișcării, cu adrenalina și cu timpul petrecut în aer liber. De îndată ce am atins vârsta majoratului, m-am înscris la cursul de formare profesională pentru a deveni monitor de ski și de atunci, am inițiat sute de persoane în acest sport frumos și mi-am făcut astfel mulți prieteni noi. Consider că mediul în care se desfășoară o lecție de ski este foarte important și de aceea încerc să creez un mediu relaxat și prietenos, atât pentru clienții adulți cât și pentru copii. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

Dragos
Ski Instructor

Am ajuns prima oara pe partie acum multi ani la indemnul prietenilor si nu pot sa zic decat ca a fost dragoste la prima vedere. De atunci, an de an, weekend de weekend am fost pe partie, nu am vrut sa ratez nicio zi. Pentru mine, schiul e un sport aparte care imi ofera foarte multe - distractie, bucurii, adrenalina si sentimente de nedescris, pe langa faptul ca este un sport benefic pentru sanatate. Toate aceste senzatii si emotii ma fac sa imi doresc tot mai mult si sa progresez. Acest lucru m-a determinat sa devin monitor si sa ii ajut si pe altii sa descopere acest sport minunat. Sunt instructor de ski autorizat, membru al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania, afiliata ISIA (International Ski Instructors Association).

TOP