LOCAȚIE ȘCOALA DE SKI EDEN POIANA BRAȘOV

Cea mai bună locație din Poiana Brașov...

Școala de ski și snowboard Eden beneficiază de o locație excelentă în Poiana Brașov. Ne aflăm în centrul stațiunii de ski, cu acces direct din strada principală care traversează stațiunea, la doar 50 metri (sub 1 minut) distanță de pârtia de ski Bradul și de telecabina Capra Neagră, prin intermediul căreia se pot accesa toate pârtiile de altitudine din Masivul Postăvarul. În aceeași locație, școala noastră de ski pune la dispoziție, pentru închiriere, peste 150 de echipamente de ski și de snowboard, atât pentru copii, cât și pentru adulți, în cadrul centrului de închiriere propriu. 

...pentru începători

La doar 50 metri distanță de sediul școlii noastre de ski, adică la mai puțin de 1 minut, se află Pârtia Bradul, o pârtie albastră, probabil cea mai bună pârtie de ski pentru începători din România. Este foarte lată și are un profil de înclinație foarte mic la bază, pentru ca începătorii aflați la prima lecție de ski sau snowbaord să poată învăța bazele în deplină siguranță. Partea de sus a pârtiei, puțin mai abruptă, permite progresul tehnic și în următoarele lecții de ski sau snowboard, fiind o pârtie potrivită pentru primele 5 lecții de ski sau snowboard, înainte de a progresa spre pârtiile mai lungi și mai abrupte din Masivul Postăvarul. 

Pârtia Bradul este, de asemenea, singura pârtie din Poiana Brașov care benefiază de o instalație de noctură, aceasta fiind deschisă până la orele 18.00 în zilele de vineri și sâmbătă în sezonul de vârf (de obicei între 24 Decembrie - 28 Februarie). De aceea, vă putem oferi lecții de ski și snowboard și mai târziu de orele 16.00, când se închid restul pârtiilor

...pentru intermediari și avansați

La doar 50 metri de sediul școlii noastre de ski și a centrului de închiriere echipament propriuse află Telecabina Capra Neagră prin intermediul căreia se pot accesa toate pârtiile de altitudine din Masivul Postăvarul care este mai puțin utilizată decât Telegondola Postăvarul Express, având timpi de așteptare mai reduși. 

Locația noastră este foarte ușor accesibilă

Dacă veniți din Brașov cu autobuzul sau mașina personală, trebuie să știți că ne aflăm la doar 120 metri (2 minute) distanța de Parcarea Mare de la intrarea în Poiana Brașov, cu acces direct din strada principală care traversează stațiunea de ski. Odată ajunși la noi, puteți beneficia de servicii all-inclusive în aceeași locație, și anume lecții de ski sau snowboard cu instructori acreditați (pentru începători pe pârtia Bradul), iar pentru intermediari și avansați pe pârtiile de altitudine din Masivul Postăvarul, accesibile prin intermediul Telecabinei Capra Neagră, aflată la doar 50 metri distanță de sediul nostru. Tot aici găsiți cele mai noi echipamente de ski și snowboard de închiriat, pentru adulți și copii, pentru toate nivelele, de la începători la avansați, la cel mai bun preț din Poiana Brașov. 

Dacă aveți cazare în Poiana Brașov, puteți ajunge la noi în mai puțin de 5 minute de plimbare lejeră dacă aveți cazarea oriunde în centrul stațiunii. 

Hotel Aurelius Împăratul Romanilor, Hotel Ana Sportul, Hotel Ana Poiana - 2 minute distanță

Vila Denisa, Hotel Escalade - 3 minute distanță

Teleferic Grand Hotel, Rizzo Boutique Hotel - 5 minute distanță 

Alte atracții lângă școala noastră de ski

Chiar lângă sediul școlii noastre de ski și a centrului de închirere se află pârtie de săniuțe Season Hill, o pârtie de tubing, restaurantul cu specific local Capra Neagra și Centrul de Agrement Poiana Brașov. 

TOP