LOCAȚIE ȘCOALA DE SKI EDEN POIANA BRAȘOV

Cea mai bună locație din Poiana Brașov...

Școala de ski și snowboard Eden beneficiază de o locație excelentă în Poiana Brașov. Ne aflăm în centrul stațiunii de ski, cu acces direct din strada principală care traversează stațiunea, la doar 50 metri (sub 1 minut) distanță de pârtia de ski Bradul și de telecabina Capra Neagră, prin intermediul căreia se pot accesa toate pârtiile de altitudine din Masivul Postăvarul. În aceeași locație, școala noastră de ski pune la dispoziție, pentru închiriere, peste 150 de echipamente de ski și de snowboard, atât pentru copii, cât și pentru adulți, în cadrul centrului de închiriere propriu. 

...pentru începători

În fața școlii de ski avem propria pârtie privată, singura din Poiana Brașov, la care școala noastră de ski are acces exclusiv, unde putem desfășura lecții pentru începători cu randament de până la 250% mai ridicat datorită lipsei aglomerației și posibilității de a schia mai mult pe parcursul lecției de ski. Pentru începătorii aflați la a doua sau a treia lecție de ski, aceasta se poate desfășura pe pârtia Bradul, care se află la 50 metri (sub 1 minut) distanța de sediul școlii noastre de ski și al centrului de închiriere.

scoala+ski_poiana_brasov

 

 

...pentru intermediari și avansați

La doar 50 metri de sediul școlii noastre de ski și a centrului de închiriere echipament propriuse află Telecabina Capra Neagră prin intermediul căreia se pot accesa toate pârtiile de altitudine din Masivul Postăvarul care este mai puțin utilizată decât Telegondola Postăvarul Express, având timpi de așteptare mai reduși. Pentru cei care doresc să folosească Gondola Postăvarul Express, oferim transfer gratuit până la pârtie cu mini-bus de transfer propriu. 

Locația noastră este foarte ușor accesibilă

Dacă veniți din Brașov cu autobuzul sau mașina personală, trebuie să știți că ne aflăm la doar 120 metri (2 minute) distanța de Parcarea Mare de la intrarea în Poiana Brașov, cu acces direct din strada principală care traversează stațiunea de ski. Odată ajunși la noi, puteți beneficia de servicii all-inclusive în aceeași locație, și anume lecții de ski sau snowboard cu instructori acreditați (pentru începători pe propria pârtie privată aflată lângă sediul nostru sau pe pârtia Bradul aflată la doar 50 metri distanță), iar pentru intermediari și avansați pe pârtiile de altitudine din Masivul Postăvarul, accesibile prin intermediul Telecabinei Capra Neagră, aflată la doar 50 metri distanță de sediul nostru, sau prin intermediului Telegondolei Postăvarul Express, până la care oferim transport gratuit cu propriul mini-bus de transfer la pârtie. Tot aici găsiți cele mai noi echipamente de ski și snowboard de închiriat, pentru adulți și copii, pentru toate nivelele, de la începători la avansați, la cel mai bun preț din Poiana Brașov. 

Dacă aveți cazare în Poiana Brașov, puteți ajunge la noi în mai puțin de 5 minute de plimbare lejeră dacă aveți cazarea oriunde în centrul stațiunii. 

Hotel Aurelius Împăratul Romanilor, Hotel Ana Sportul, Hotel Ana Poiana - 2 minute distanță

Vila Denisa, Hotel Escalade - 3 minute distanță

Teleferic Grand Hotel, Rizzo Boutique Hotel - 5 minute distanță 

Transport gratuit cu shuttle-ul școlii de ski Eden

Pentru restul hotelurilor, aflate la o distanță mai mare de centrul stațiunii, oferim transport gratuit de la hotel la sediul școlii noastre de ski și a centrului de închiriere propriu. 

Oferim de asemenea transport gratuit de la centrul nostru de închiriere până la Gondola Postăvarul Express (900 metri). 

Alte atracții lângă școala noastră de ski

Chiar lângă sediul școlii noastre de ski și a centrului de închirere se află o pârtie de săniuțe, o pârtie de tubing, un restaurant cu specific local și Centrul de Agrement Poiana Brașov. 

TOP