Tarife ore ski și snowboard
Școala de Ski Eden

Tarifele de mai jos sunt valabile pe toată durata sezonului 2019 – 2020 pentru rezervări realizate direct la școala noastră prin email sau online. Prețurile sunt valabile pentru rezervarea a cel puțin unei ședințe de ski sau snowboard (2 ore consecutive). Pentru perioadele Sărbătorilor de Iarnă, a Vacanțelor Școlare și weekend-urilor din mijlocul sezonului, prețurile practicate sunt afișate în a doua secțiune a acestei pagini.

***REZERVĂRILE PENTRU SEZONUL DE SKI 2019 - 2020 SUNT DESCHISE. REZERVAȚI UN LOC ACUM ȘI BENEFICIAȚI DE PÂNĂ LA 17% REDUCERE FAȚĂ DE PREȚURILE DIN TIMPUL SEZONULUI. OFERIM GARANȚIA DE RETURNARE 100% A SUMEI ACHITATE ÎN CAZUL ÎN CARE TREBUIE SĂ VĂ ANULAȚI VACANȚA.***

Prețuri ore private

  • Ore private 1 persoană

    120 Lei / Oră / Persoană
    Experiența ne spune că fiecare persoană este diferită și cel mai bun mod de a răspunde nevoilor fiecăruia este prin intermediul orelor private, pe durata cărora toată atenția instructorului este concentrată asupra persoanei cu care lucrează. Astfel, un instructor de ski cu experiență se poate axa pe identificarea ariilor deficitare și crearea de situații pentru a le remedia, fie că este vorba de exerciții de îmbunătățire a echilibrului pe schiuri sau de creșterea încrederii în abilitățile proprii specifice fiecărui nivel tehnic.
  • Ore private 2 persoane

    90 Lei / Oră / Persoană
    A învăța un lucru nou este mult mai distractiv împreună cu cel mai bun prieten(ă) sau alături de jumătatea ta. Rezervă ore de schi semi-private și vei avea posibilitatea de te bucura de o experiență nouă alături de persoana care contează cel mai mult pentru tine!

Prețuri ore de ski colective

Există, bineînțeles, și persoane care se simt mai în largul lor să învețe într-un grup de prieteni. Un bun exemplu în acest sens sunt copii, care de cele mai multe ori se motivează reciproc atunci când schiază împreună.

Pentru buna desfășurare a orelor colective, persoanele care formează un grup trebuie să aibă o pregătire tehnică și o condiție fizică similare. Pentru că siguranța clienților noștri reprezintă cel mai important aspect pentru noi, în cazul grupurilor de persoane care au nivele diferite, orele se vor desfășura la nivelul celui mai slab pregătit om din grup. Orele de grup sunt oferite persoanelor care deja se cunosc și optează pentru ore de grup împreună. 

Pentru copiii sub 6 ani, acceptăm doar grupuri de maxim 6 copii, cu nivele de pregătire similare.

Tarife Speciale pentru Sărbători și Weekend-uri

tarife sarbatori cursuri ski

Tarife Speciale Sărbători de Iarnă (21 Decembrie 2019 – 12 Ianuarie 2020), Ziua Națională 24 Ianuarie 2020, Vacanțele Școlare (37 Februarie 2020 și 15 - 25 Februarie 2020) și toate weekend-urile (vineri - duminică) din perioada 15 Decembrie 2019 - 24 Februarie 2020.

Termeni și Condiții

1. Opțiunea de a rezerva o oră de ski sau snowboard (60 minute) în locul unei ședinte de ski sau snowboard standard de 2 ore este posibilă doar în perioadele mai puțin aglomerate, exclus vacanțe și weekend-uri. Pentru rezervări de o oră, se aplică un tarif suplimentar de 20 lei / oră, indiferent de numărul de persoane, față de prețurile de mai sus. Orele nu sunt fracționabile (nu se pot rezerva jumătăți de oră). Acest tarif suplimentar nu se aplică copiilor sub 6 ani.

2. Tarifele de mai sus sunt valabile pentru rezervarea unui instructor pentru ore individuale sau de grup și nu includ transportul pe cablu la instalațiile din Poiana Brașov.

3. O ședință de ski sau snowboard cu instructor înseamnă 1 oră și 55 de minute de predare efectivă. 

TOP