Tarife ore ski și snowboard
Școala de Ski Eden POIANA BRAȘOV

Tarifele de mai jos sunt valabile pe toată durata sezonului 2021 – 2022 pentru rezervări realizate direct la școala noastră în avans (prin email, telefonic sau online). O lecție standard de ski sau snowboard durează 2 ore. Prețurile disponibile online sunt deja cu 15-20% reduse față de prețurile practicate fără rezervare prealabilă. 

Garantăm cele mai bune tarife atât pentru lecțiile de ski și snowboard, cât și pentru închiererea de echipament sportiv - dacă găsiți un preț mai bun la o altă școală de ski acreditată vă vom rambursa diferența!* 

Prețuri ore private

  • Ore private 1 persoană

    120 Lei / Oră / Persoană
    Experiența ne spune că fiecare persoană este diferită și cel mai bun mod de a răspunde nevoilor fiecăruia este prin intermediul orelor private, pe durata cărora toată atenția instructorului este concentrată asupra persoanei cu care lucrează. Astfel, un instructor de ski cu experiență se poate axa pe identificarea ariilor deficitare și crearea de situații pentru a le remedia, fie că este vorba de exerciții de îmbunătățire a echilibrului pe schiuri sau de creșterea încrederii în abilitățile proprii specifice fiecărui nivel tehnic.
  • Ore private 2 persoane

    90 Lei / Oră / Persoană
    A învăța un lucru nou este mult mai distractiv împreună cu cel mai bun prieten(ă) sau alături de jumătatea ta. Rezervă ore de schi semi-private și vei avea posibilitatea de te bucura de o experiență nouă alături de persoana care contează cel mai mult pentru tine!

Prețuri ore de ski private pentru grupuri

Există, bineînțeles, și persoane care se simt mai în largul lor să învețe într-un grup de prieteni. Un bun exemplu în acest sens sunt copii, care de cele mai multe ori se motivează reciproc atunci când schiază împreună.

Pentru buna desfășurare a orelor colective, persoanele care formează un grup trebuie să aibă o pregătire tehnică și o condiție fizică similare. Pentru că siguranța clienților noștri reprezintă cel mai important aspect pentru noi, în cazul grupurilor de persoane care au nivele diferite, orele se vor desfășura la nivelul celui mai slab pregătit om din grup. Orele de grup sunt oferite persoanelor care deja se cunosc și optează pentru ore de grup împreună. 

Termeni și Condiții

1. Opțiunea de a rezerva o oră de ski sau snowboard (60 minute) în locul unei ședinte de ski sau snowboard standard de 2 ore este posibilă doar în perioadele mai puțin aglomerate, exclus vacanțe și weekend-uri. Pentru rezervări de o oră, se aplică un tarif suplimentar de 30 lei / oră, indiferent de numărul de persoane, față de prețurile de mai sus. Orele nu sunt fracționabile (nu se pot rezerva jumătăți de oră). Acest tarif suplimentar nu se aplică copiilor sub 6 ani.

2. Tarifele de mai sus sunt valabile pentru rezervarea unui instructor pentru ore individuale sau de grup și nu includ transportul pe cablu la instalațiile din Poiana Brașov.

3. O ședință de ski sau snowboard cu instructor înseamnă 1 oră și 50 de minute de predare efectivă. 

4. Prețurile de mai sus sunt valabile doar pentru rezervări în avans, realizate direct la școala noastră de ski (prin e-mail, telefonic sau online). Prețurile practicate de partenerii noștri comerciali precum și prețurile disponibile fără rezervare prealabilă pot varia. 

*5. O școală de ski acreditată care are un punct de lucru înregistarat în Poiana Brașov și este constitută legal ca o societate privată. La prețurile oficiale publicate pe website.

TOP