Tarife ore ski și snowboard
Școala de Ski Eden

Tarifele de mai jos sunt valabile pe toată durata sezonului 2018 – 2019 doar pentru rezervări direct la noi prin email, telefon sau online cu cel puțin 48 de ore înainte de desfășurarea primei ore de ski dintre cele pe care le rezervați. ACESTE TARIFE SUNT DEJA REDUSE cu cel puțin 17% FAȚĂ DE PREȚURILE DISPONIBILE FĂRĂ REZERVARE.

Prețuri ore private

  • Ore private 1 persoană

    100 Lei / Oră / Persoană
    Experiența ne spune că fiecare persoană este diferită și cel mai bun mod de a răspunde nevoilor fiecăruia este prin intermediul orelor private, pe durata cărora toată atenția instructorului este concentrată asupra persoanei cu care lucrează. Astfel, un instructor de ski cu experiență se poate axa pe identificarea ariilor deficitare și crearea de situații pentru a le remedia, fie că este vorba de exerciții de îmbunătățire a echilibrului pe schiuri sau de creșterea încrederii în abilitățile proprii specifice fiecărui nivel tehnic.
  • Ore private 2 persoane

    90 Lei / Oră / Persoană
    A învăța un lucru nou este mult mai distractiv împreună cu cel mai bun prieten(ă) sau alături de jumătatea ta. Rezervă ore de schi semi-private și vei avea posibilitatea de te bucura de o experiență nouă alături de persoana care contează cel mai mult pentru tine!

Prețuri ore de ski colective

Există, bineînțeles, și persoane care se simt mai în largul lor să învețe într-un grup de prieteni. Un bun exemplu în acest sens sunt copii, care de cele mai multe ori se motivează reciproc atunci când schiază împreună.

Pentru buna desfășurare a orelor colective, persoanele care formează un grup trebuie să aibă o pregătire tehnică și o condiție fizică similare. Pentru că siguranța clienților noștri reprezintă cel mai important aspect pentru noi, în cazul grupurilor de persoane care au nivele diferite, orele se vor desfășura la nivelul celui mai slab pregătit om din grup.

Pentru copiii sub 6 ani, acceptăm doar grupuri de maxim 6 copii, cu nivele de pregătire similare.

Tarife Speciale de Sărbători

tarife sarbatori cursuri ski

Tarife Speciale Sărbători de Iarnă (22 Decembrie 2018 – 13 Ianuarie 2019) și Vacanță Școlară Intersemestrială (2 -10 Februarie 2019).

TOP